Crezi în tine, crezi în puterea ta!

believe

Sunt momente în viață când suntem nevoiți să ne întoarcem către NOI, către puterea noastră interioară.

Sunt momente când zgomotul vieții ne obosește, când prietenii ne părăsesc, când profesia încetează să mai reprezinte centrul universului nostru.

Sunt momente când marea dragoste ne trădează, ne pierdem resursele financiare și poate, odată cu acestea, poziția pe care o ocupam cândva în societate.

Majoritatea dintre noi rămânem pentru o perioadă debusolați în fața atâtor schimbări, în fața atâtor pierderi. Apare acea stare de neliniște, acea tristețe profundă, acel sentiment cumplit de pierdere inexorabilă. Nu putem concepe că aproape toate lucrurile pentru care am muncit și am luptat până în acel moment fatidic au dispărut. Nopțile nedormite, efortul zilnic, compromisurile pe care poate că am fost nevoiți să le facem pentru a obține funcții sau lucruri material, au fost în zadar. Sau este doar o senzație?

Amintiți-vă mereu în aceste momente că VOI sunteți acele persoane care au creat toate lucrurile despre care am vorbit mai sus.

Fiecare dintre voi are puterea să o ia de la capăt iar această capacitate se găsește în interiorul vostru. Așa că luați o mică pauză de la zgomotul cotidian, priviți-vă, identificați-vă resursele puterii și folosiți-le pentru un nou început.

Aveți încredere în voi, în capacitatea voastră de regenerare, și setați-vă în minte ideea că nimic nu se întâmplă în această lume fără un scop.